joi, decembrie 30

Restrictii de circulatie


foto by Nicu

Accident la semafor


foto by Nicu

O soferita neatenta in trafic s-a ales cu masina botita in preajma Anului Nou. Conducatoarea auto din imagini nu a observat ca semaforul arata culoarea rosie si s-a infipt direct intr-un Logan oprit regulamentar. Noroc ca soferul Loganului lasase masina "pe liber" pentru ca in urma impactului, autoturismul a fost proiectat dincolo de trecerea pentru pietoni de la Orizont, fara a face victime printre pietoni. Dacia nu a patit nimic, insa Volkswagen-ul a fost sifonat in partea din fata. Unde mai pui ca soferul de pe Logan abia isi scosese masina din service, dupa ce fusese avariata de un sofer indisciplinat in trafic. Acum, cine a gresit trebuie sa plateasca pagubele.

luni, decembrie 27

Incendiu la ghena de gunoi




foto by Nicu

Pompierii bacauani nu au avut liber de Craciun. Mereu in alerta, acestia au raspuns tuturor solicitarilor venite din Bacau. Un echipaj de interventie a ajuns zilele acestea si pe str. Castanilor nr. 4 din municipiul Bacau, unde, cineva a pus foc la o ghena de gunoi. Pompierii nu au putut ajunge la fata locului din cauza masinilor parcate necorespunzator in zona. Astfel, un pompier si-a pus in spate un tub de oxigen si un extinctor si a luat-o la fuga printre masini. Din fericire focul a fost stins repede, insa deranjul nu s-a justificat. "Cineva a sunat si ne-am prezentat la solicitare", a spus unul dintre pompieri. Cand te gandesti ca focul respectiv putea fi stins de un locatar cu o galeata de apa, iar echipajul de pompieri putea fi trimis in judet la un incendiu de proportii si nu la o ghena de gunoi, incepi sa-ti dai seama cu ce fel de oameni ai de-a face.

Pasarela Oituz deschisa circulatiei



foto by Nicu

Vesti bune pentru conducatorii auto. De Craciun a fost deschisa temporar pasarela de la pasajul Oituz - Stefan Guse.

Alaiul datinilor


foto by Nicu

In a doua zi de Craciun, bacauanii au avut parte de spectacol in centrul orasului. Cete si grupuri de colindatori din judetele Moldovei s-au prezentat in fata publicului cu traditiile fiecarei zone in parte.