vineri, februarie 18

Lebede pe lac


                                          foto by Nicu
                                                                     
O plimbare in aer liber s-a dovedit a fi o incantare intr-o zi de duminica. Pe canalul de fuga de la

luni, februarie 14

Pachetel cu surpriza!!!

Da. Asta da surprizaaa... Azi, imi mancam linistita pranzul, cand, la un moment dat intind mana spre unul din servetelele aflate in pachetelul facut dimineata de sotul meu si iata ce am gasit. Mi s-a parut original gestul.

Sase banci distruse in Piateta

Un sofer beat a distrus sase banci, doua ghivece cu flori si doua cosuri de gunoi amplasate in Piateta din fata Casei de Cultura "Vasile Alecsandri" din municipiul Bacau. Soferul turmentat are 27 de ani si circula pe str. Erou Gheorghe Rusu. Tinarul era atat de beat incat nu a fost in stare sa sufle in aparatul etilotest, asa ca a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau pentru recoltarea probelor de sange si stabilirea alcoolemiei. El este cercetat acum pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si distrugere.

duminică, februarie 13

Valiza suspecta la Vama Bacau

foto Ziarul de Bacau

O geanta diplomat, considerata suspecta, a pus astazi in alerta echipele de interventie din Bacau.

Conectati la realitatea bacauana


Cred ca imaginile nu au nevoie de prea multe comentarii. Prizele respective au folosit pana nu demult la

Moinestenii nu au apa la robinet


Moinestenii si-au facut rezerve de apa

Moinestenii s-au trezit de dimineata ca nu au apa la robinet. Reteaua de alimentare cu apa a municipiului Moinesti (jud. Bacau) a fost secata, pentru ca

Parkour in Bacau



Patru liceeni bacauani au marcat sfarsitul de saptamana miscandu-se in aer liber. Tinerii din imagini vad in parkour un sport si il practica ori de cate ori au ocazia. Pentru demonstratia de fata au ales o gramada cu nisip aflata langa statia Petrom de langa stadion. Unul dintre ei a zis ca invata la "Eminescu" si face miscare de cand se stie. Parkour-ul poate fi practicat oriunde, dar zonele dens populate cu obstacole sunt preferate de iubitorii acestui sport.