vineri, februarie 25

Au inghetat telefoanele


Alo! Alo! Au inghetat telefoanele in Bacau.

MADA lanseaza o carticica

MADA MIC, asa cum ii zic colegii, isi lanseaza sambata viitoare cartea visurilor ei. Ca sa va edificati, cititi aici:

Seara FSC


Fundatia de Sprijin Comunitar (FSC) i-a desemnat aseara pe oamenii de nota 10 ai Bacaului. Gazda Leslie Hawke s-a prezentat ireprosabil in fata invitatilor, iar Oana Sarbu a fost amfitrioana serii facandu-si intrarea pe cunoscuta melodie "Ani de liceu". Evenimentul a adunat lume multa si de inalta clasa. S-a licitat, s-a cantat, iar juriul a deliberat.   


Andre Muit marele castigator al serii
Voluntarele FSC au intretinut atmosfera.

joi, februarie 24

Cupa iernii la schi


foto GJM Bacau

La ISU se intra cu bon de ordine


Surpriza mare azi la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bacau, unde a avut loc bilantul pe anul 2010. La intrare, mai ceva ca la securitate. Legitimari peste legitimari, verificarea adreselor celor invitati la eveniment si la urma eliberarea unui bon de ordine. La plecare, biletelul a trebuit returnat(!?). Foarte stranie mi s-a parut intreaga situatie, cu atat mai mult cu cat in ultimii 15 ani s-a intrat la ISU doar pe baza cartii de indentitate.

marți, februarie 22

Tu cat timp petreci la toaleta?


WC-ul UE

Am trait sa o vad si pe asta. M-am bucurat sa vad ca o institutie bacauana se gandeste la angajatii sai cand vine vorba despre igiena. Si uite asa, daca urmezi instructiunile de pe toaleta te poti folosi fara frica de WC-ul respectiv, fara teama de a lua vreo boala de pe capac ( in cazul in care acesta exista). 

Dispar copacii

luni, februarie 21

Putina indecenta


foto by Nicu

Din pacate manechinele din vitrina sunt din plastic. Ar fi fost interesant de experimentat cu manechine in carne si oase, iar managerul magazinului sa testeze putin reactia viitorilor clienti. Cred ca ar fi facut furori in randul barbatilor si ar fi atras invidia femeilor trecute de prima tinerete. Si cum magazinul situat in centrul orasului sta sa se deschida, prezenta manechinelor vii in vitrina ar fi tinut loc cu brio unei deschideri oficiale, mult prea scortoasa si pretentioasa.

duminică, februarie 20

La sanius



Cateva familii de bacauani au iesit duminica la sanius. Se pare ca nu i-a deranjat nici frigul, nici zapada apoasa, nici ninsoarea. Cei mici au pus stapanire pe sanii, iar adultii n-au avut incotro. Au fost nevoiti sa-i insoteasca. Cred ca a fost mai curand o scuza pentru ei. Am vazut eu cum se bucurau alaturi de copii.

Unde n-a fost sanie a mers si o punga...

In targul rusilor

Fie vreme buna, fie vreme rea, comerciantii din cunoscutul targ al rusilor sunt la tarabe. Situat pe strada Milcov, targul iti ofera indiferent de vreme cele mai nebanuite solutii la problemele tale. De exemplu, sambata pe la pranz aproape toate tarabele erau deschise.  

"Rezervat"

Din Bacau...