joi, martie 3

Controale politienesti


Treceam azi prin centru si i-am vazut pe cativa politisti la treaba. Mai tarziu, am aflat ca politistii fac

O cioara fumacioasa

foto by Nicu

 Aparatul foto a surprins o cioara care se lupta cu un pachet de tigari. Cativa pasi mai incolo am zarit o alta cioara care fugea dupa o punga cu cipsuri. Ce-i cu pasarile astea!? 




miercuri, martie 2

Sindicatele au iesit in strada


Sindicalistii bacauani si-au reunit glasurile pentru a-si striga nemultumirea legata de modificarile aduse Codului Muncii. Bacauanii s-au adunat in parcarea Stadionului Municipal Bacau si au pornit in mars catre Prefectura Bacau.




Oamenii spun ca nu sunt de acord cu desfiintarea contractului colectiv de munca si cu prelungirea programului de lucru la 10 sau chiar 12 ore.  Sindicalistii au anuntat continuarea miscarilor de protest.

luni, februarie 28

Fantana arteziana iarna


foto by Nicu

Un somn linistit

foto by Nicu

Mare mi-a fost surpriza sa constat duminica dupa-amiaza ca se poate dormi iarna in parc.

Hai pe net!


Telecentre-Europe derulează în perioada 28 februarie – 5 martie campania Get Online Week, initiativa prin care isi propune sa aduca online pentru prima data peste 100 000 de europeni exclusi digital. Campania vine in sprijinul celor care nu au acces la noile tehnologii, dorind in acelasi timp ca cei care au inceput deja sa utilizeze aceste tehnologii sa aduca la telecentru o persoana care nu a utilizat niciodata calculatorul, nu a fost niciodata online si care pierde din oportunitatile oferite de acestea.

Caini sterilizati gratuit

foto VIER PFOTEN

Incepand cu 28 februarie 2011, timp de doua saptamani, fundatia pentru protectia animalelor VIER PFOTEN va incepe colaborarea cu primaria si locuitorii orasului Moinesti, pentru sterilizarea gratuita a animalelor fara stapan.

duminică, februarie 27

O perdea de gheata



Temperaturile fluctuante din ultimele zile au condus la fenomene din cele mai diverse. Acesta este unul dintre ele.